Xuan fra Kina
Hej jeg hedder Xuan Lin. Jeg er 12 år og kommer fra Kina.
www.graphicmaps.com
Kina
Landkortet er fra http://www.graphicmaps.com/
Mit selvportræt
Her er mit selvportræt.
Min mor
Jeg har taget et foto af min mor, mens hun står foran en park i byen. Xuan har ingen søskende og bor alene sammen med sin mor. Xuans mor er journalist og arbejder på Kinas største kvindeblad.
Min familie
Her står jeg sammen med min mor, min mormor og min morfar.

Xuans mormor og morfor er meget gamle, og derfor hjælper hans mor dem med mange ting. Xuan kommer fra en meget veluddannet familie. Hans bedsteforældre var professorer på universitetet, hvor de forskede i fysik.
En onkel i USA
Hele min familie er samlet på dette fotografi. Jeg har også en onkel, som ikke er med på billdedet, fordi han bor og arbejder i USA.
Min skole
Xuan går i en eliteskole for de bedste elever, hvor eleverne er inddelt i klasser efter deres faglige niveau. Der er mellem 40 og 50 elever i hver klasse på Xuans skole. Xuan ville gerne have taget nogle billeder af klassen, men det var lidt besværligt, fordi de havde meget travlt i den periode. De andre elever ville blive sure, hvis han forstyrrede deres arbejde for at fotografere dem. Xuan laver lektier hver dag, og som regel har han mange lektier for.
Min fritid
Xuan laver mange ting i sin fritid. Han kan godt lide at lege med sine kammerater og han spiller både klaver og fodbold. Xuan er meget kreativ og elsker at tegne. På fotografiet ser du min bedste ven.
Jeg spiller klaver
En gang om ugen får jeg besøg af min klaverlærer.
Fodbold
Her er en tegning, hvor jeg spiller fodbold. Jeg kan smadder godt lide at spille fodbold og bliver glad af det.
Kinesisk kultur og tradition
Kina er kendt for sine blomster og kinesiske tesæt, hvilket de også har hjemme hos Xuan. Xuan er stolt over, at han også har et musikinstrument og et våben fra gamle dage.
"De tre kongedømmer"
Xuan er meget fascineret af historien i den berømte roman "De tre kongedømmer". Derfor har han sendt os to tegninger om en bestemt kamp i historien, og her er den flotteste af tegningerne.