Signe fra Danmark
Hej, jeg hedder Signe. Jeg er 12 år.
Jeg er en glad og dejlig pige at være sammen med. Jeg elsker min familie og mine venner. Jeg kan også meget godt lide tøj og sko. Jeg har en overdejlig kat, som hedder Mikis. Han er 13-14 år, og jeg holder meget af ham. Mit bedste legetøj er et tøjdyr, som jeg fik for 4/5 år siden. Det er en hund, som hedder Pil og er grå og hvid. Jeg tror på gud, men ikke nær så meget som mange andre. Jeg går kun i kirke, når der er bryllup og begravelse. Men juleaften går jeg altid i kirke med mor.
Det gør mig glad
Mine veninder og min familie gør mig glad. Jeg bliver også glad, når solen skinner. Men en regnvejrsdag kan godt gøre mig ked af det. Jeg bliver også ked af det, når jeg tænker på min moster Dorte, som er død.

Signe drømmer om at få en dejlig mand og to dejlige børn, når hun bliver stor. Hun kunne godt tænke sig at blive designer. Hun vil gerne både designe sko og tøj, men helst kjoler, bukser og så videre.
Min familie
Signe bor sammen med sin mor, sin far og sin lillebror Lars. Her har hun tegnet en med alle fire familiemedlemmer.
Min mor hedder Lene og arbejder som børnehaveklasseleder på Højene Skole, og min far hedder Børge og er projektleder. Min lillebror hedder Lars og går i 2. klasse.
Min lillebror
Lars kan godt lide at fiske, og han fangede engang en fisk, der var så stor, at han vandt en præmie for den.
Vi bor i en lejlighed, og den er ikke så stor, men den er god nok. Alle vores vægge er malet hvide, og det gør ligesom huset lidt større. Vi har en stue, et køkken, to badeværelser og tre værelser til mor og far og os. Jeg har mit eget værelse, men det er bare en smule for lille. I hvert fald er det dejligt at få lidt fred fra min lillebror engang imellem. Det eneste som jeg skal lave, er at rydde op på mit eget værelse. Når jeg hjælper med andre ting derhjemme, gør jeg det, fordi det er sjovt.
Mine fætre
Signe har også tre fætre. Tobias er 9 år og Søren er 13 år.
Min fætter Niels
Niels er hendes ældste fætter. Han er 17 år og bor i Hjørring, hvor han går i gymnasiet i 1. g.
Min hverdag
Jeg står op ved syvtiden, og så går jeg i bad. Så spiser jeg morgenmad, som består af chocos. Det er cornflakes med chokoladesmag. Klokken tyve minutter i otte går jeg i skole, og jeg følges altid med min lillebror Lars. Jeg går i 6. Klasse og Lars går i 2. klasse. Min klasse er ok. Men vi er kun 11 elever i alt, 4 drenge og 7 piger. Jeg har både sure og søde lærere i skolen. Mine dansk-, engelsk- og sløjdlærere er søde og min historielærer er sur og streng. Jeg synes, at det er kedeligt at have historie og kristendom, for vi læser altid de samme bøger. Efter skole henter jeg min lillebror og så går vi hjem. Når vi kommer hjem ser vi lidt tv, og nogle gange ringer en af mine veninder. Men jeg må først lege med hende, når min mor er kommet hjem. Jeg har taget et billede af ham, mens vi venter på min mor.
Min mor
Signes mor kommer som regel allerede hjem omkring kl. et, og så tager Signe over til sin veninde. Når det bliver aften kommer hun hjem for at spise aftensmad og hjælpe til med at lave mad.
Min yndlingsret
Min ynglingsret er pizza. Min venindes far laver den bedste pizza med skinke og ost, og hver gang jeg skal sove, håber jeg på, at vi får pizza til aftensmad. Min far laver også mad engang imellem, men på billedet her, sidder han og læser avis. Jeg kan godt lide at være med til at lave mad. Indtil videre kan jeg selv finde ud af at lave frikadeller, og jeg bager da også kage og boller sommetider. Ellers er jeg ikke så god til at lave mad, men det skal jeg nok få lært, for vi har jo hjemkundskab i skolen.

Efter aftensmaden laver Signe lektier sammen med Lars, og når de har lavet dem, går de ind til naboens børn og leger til klokken halv ni. Så børster de tænder og tager nattøj på, og klokken ni går de i seng. Inden de lægger sig til at sove, læser moderen eller faderen en godnathistorie for dem.
Min fritid
Signe dyrker ingen sport, men bruger mest tid sammen med mine veninder. Nogle gange tager hun ned i byen og ser på tøj, og andre gange snakker de eller ser fjernsyn sammen.

Min bedste veninde hedder Sally, og det er hendes far, som er mester til at lave pizza. Jeg spiller ikke på noget instrument, men Sally spiller klaver. Når jeg er ovre hos hende, får jeg også lov til at prøve at spille. Jeg kan lide mange former for musik, men det bedste er nok pop, soul og rock.
Det kan jeg lide
Jeg kan godt lide at se fjernsyn, og det bedste der er i tv er nok Heksene fra Warren Manor. Det er en amerikansk serie om tre hekse, der kommer sent om aftenen, og der er en masse dæmoner, som de skal bekæmpe. Jeg har mange idoler, f.eks. Nelly Furtado, Brad Pitt, Julia Roberts og Adam Garcia.

I sin sommerferie er Signe sammen med sine venner og veninder, og nogle gange er hun på ferie med sin familie. Hun har været i Tjekkiet, Sverige og Tyskland, men de har mest været på ferie i Danmark.