Globalskole

• Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Nyhedssider

Nyhedslinks henviser til en række sites, som indeholder nyheder og journalistiske bidrag om globale forhold.

Vis antal:
# Link Hits
1   Link   Informations arklivsider
Avisen med de bedste baggrundsartikler og stort arkiv. God til projektopgaver for større børn og unge.
2   Link   Avisnet om aviser og medier for unge
Kig ind på AvisNET som er et undervisningssite om aviser og medier. Under de forskellige menupunkter kan du finde materialer og opgaver på forskellige niveauer. Via AvisNET er det muligt for skoler, undervisere, elever og studerende at benytte si
3   Link   Politiken- med tema-blogs
Politiken har udover stort arkiv med mange artikler bl.a mange gode blogs opdelt efter aktuelle temaer.
4   Link   Jyllandspostens undervisningssider
Jyllandsposten er en avis med hjemmesider med både aktuelt og stort arkiv. Jyllandspostens explorerprojekt har lavet flere glimrende undervisningsforløb fra fjerne lande.
5   Link   Modkrafts nyheder
Modkraft er venstrefløjens og de progressive kræfters internetportal og bringer kommentarer og indlæg om aktuelle forhold i ind og udland.
6   Link   U-landsnyt
Hjemmesiden startet af journalisten Jesper Søe, som er en ikke kommerciel informationsside med opdaterede nyheder om dansk og international bistand. Man kan gratis få det elektroniske nyhedsbrev, som opdaterer én med de seneste nyheder.