Victor fra Brasilien - Verdensbørn
Victor fra Brasilien

Hej, jeg hedder Victor.

Du kan læse om Victors hverdag.

www.graphicmaps.com - Brasilien
Brasilien
Jeg er 11 år og bor i Brasilien.
Landkort: http://www.graphicmaps.com/
Victor fra Brasilien - Verdensbørn
Min familie
Her er jeg sammen med min mor og far, lillesøster og lillebror.
Victor bor i et af de velstillede kvarterer i Brasiliens største by, Rio de Janeiro sammen med sin far, mor, lillesøster og 2 lillebrødre. De bor i et stort hus med en høj mur omkring. I kvarteret bor der kun velstillede mennesker.
 
Victor skal ikke hjælpe til med noget derhjemme. De har to tjenestepiger, der laver alt arbejdet i huset. Den ene arbejder om formiddagen og den anden om eftermiddagen.
Victor fra Brasilien - Verdensbørn
Jeg hjælper til
Nogle gange slår jeg græsset i haven. Victor kan godt lide at hjælpe sin far i haven, eller når han selv vasker bil. Men det sker ikke ret tit, kun 2 gange om året.
 
Victors mor bestemmer alt, der har med huset og børnene at gøre. Det er også altid hende, der tager til forældremøder på skolen. Både Victors mor og far hjælper børnene med deres lektier. De vil gerne have, at Victor får en uddannelse på universitetsniveau.
Victor fra Brasilien - Verdensbørn
Når jeg bliver stor
Jeg vil godt være fodboldspiller, når jeg bliver stor. 
Men han får aldrig trænet, fordi der ikke er nogen, der har tid til at køre ham til fodboldtræning.
Tak
Det er Vilma Venslev, der har hjulpet os med at få Victors historie med i Verdensbørn. Hun er selv født og opvokset i Brasilien, men har boet mange år i Danmark. Hun kender Victors familie godt. Nu arbejder hun i Mozambique, hvor de, som i Brasilien, taler portugisisk.